Όλα Προϊόντα

Le Male από Jean Paul Gaultier είναι ένα Φουγκερ Ανατολης άρωμα για άνδρες. Le Male κυκλοφόρησε το έτος 1995. Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, μέντα, Κάρδαμο, Περγαμόντο και Αρτεμισία; οι μεσαίες νότες είναι Κανέλα, άνθη πορτοκαλιάς και κύμινο; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και Κέδρος.

€15.00
€13.00
off
ΚΩΔ offpu655
Προβολή Λεπτομερειών

Άρωμα τύπου Joy by Dior από Christian Dior είναι ένα Μόσχος Ξυλώδη Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Joy by Dior κυκλοφόρησε το έτος 2018. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francois Demachy. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και Μανταρίν όρανζ, οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, ρόδο Γαλλίας, ροδάκινο και κασσία, οι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος, σανδαλόξυλο, Κέδρος, πατσουλί και Βενζόη.

Το προϊόν διατίθεται από €4
€15.00
€8.00
off
ΚΩΔ Joy____CHRISTIAN_DIOR
Προβολή Λεπτομερειών

Άρωμα τύπου 212 VIP από Carolina Herrera είναι ένα Βανίλια Ανατολής άρωμα για γυναίκες. 212 VIP κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Alberto Morillas. Οι νότες κορυφής είναι ρούμι και φρούτο του πάθους, οι μεσαίες νότες είναι γαρδένια και Μόσχος, οι νότες της βάσης είναι Βανίλια και σπόρος Τόνκα.

Το προϊόν διατίθεται από €4
€15.00
€8.00
off
ΚΩΔ Vip_212____CAROLINA_HERRERA
Προβολή Λεπτομερειών

Άρωμα τύπου 212 από Carolina Herrera είναι ένα Μόσχος Ξυλώδη Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. 212 κυκλοφόρησε το έτος 1997. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Alberto Morillas. Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, Ανθή Κάκτου, Περγαμόντο και Μανταρίν όρανζ, οι μεσαίες νότες είναι κρίνος, φρέζια, γαρδένια, γιασεμί, Λευκή Καμέλια, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο και παιώνια, οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και σανδαλόξυλο.

Το προϊόν διατίθεται από €4
€15.00
€8.00
off
ΚΩΔ 212____CAROLINA_HERRERA
Προβολή Λεπτομερειών