4 ξυλώδη Ανδρικά αρώματα για το φθινόπωρο - Χειμώνα

Τα κλασικά ξυλώδη αρώματα είναι η ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο.

Το καλοκαίρι η μυρωδιά μας πρέπει να ακτινοβολεί φρεσκάδα και καθώς ο καιρός ψυχραίνει ζεστασιά. Γι' αυτό και τα ξυλώδη αντρικά αρώματα είναι ιδανικά για τη μετάβαση ανάμεσα στις εποχές.

Στην Aromaholics ξεχωρίσαμε τα 4 ξυλώδη αρώματα ,που υπερτερούν στις προτιμήσεις των ανδρών, και σου τα προσφέρουμε με μόλις 4€ τα 10ml για να μπορέσεις να διαλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει.

Gucci 2
GUCCI

Gucci 2 || GUCCI

Άρωμα τύπου Gucci Pour Homme II από Gucci είναι ένα Ξυλωδη Πικαντικο άρωμα για άνδρες. Gucci Pour Homme II κυκλοφόρησε το έτος 2007. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Karine Dubreuil. Οι νότες κορυφής είναι φύλλο βιολέτας και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι μαύρο τσάι, Κανέλα και πιπεριά τσίλι; οι νότες της βάσης είναι φύλλο ταμπάκο, Μύρο, Μόσχος και δέντρο ελιάς.

Το προϊόν διατίθεται από €4

Dior Homme Intense
CHRISTIAN DIOR

Dior Homme Intense

Dior Homme Intense 2011 από Dior είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Dior Homme Intense 2011 κυκλοφόρησε το έτος 2011. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο/η Francois Demachy. Η νότα κορυφής είναι Λεβάντα; οι μεσαίες νότες είναι ίριδα, Φυτικός Μόσχος και αχλάδι; οι νότες της βάσης είναι Κέδρος της Βιρτζίνιας και Βέτιβερ.

Το προϊόν διατίθεται από €4

This Is Him
ZADIG ET VOLTAIRE

This Is Him

Άρωμα τύπου This is Him από Zadig & Voltaire είναι ένα Ξυλώδη Ανατολίτικο άρωμα για άνδρες. This is Him κυκλοφόρησε το έτος 2016. Το This is Him έχει δημιουργηθεί από Nathalie Lorson και Aurelien Guichard. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι μαύρο και γκρέιπ φρουτ, οι μεσαίες νότες είναι θυμίαμα και Βανίλια, η νότα της βάσης είναι σανδαλόξυλο.

Το προϊόν διατίθεται από €4

Polo Red
RALPH LAURENT

Polo Red

Άρωμα τύπου Polo Red από Ralph Lauren είναι ένα Ξυλώδη Πικάντικο άρωμα για άνδρες. Polo Red κυκλοφόρησε το έτος 2013. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Olivier Gillotin. Οι νότες κορυφής είναι κράνμπερι, γκρειπ φρουτ και λεμόνι Ιταλίας, οι μεσαίες νότες είναι σαφράν και φασκόμηλο, οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Καφές και νότες ξύλων.

Το προϊόν διατίθεται από €4

Κωδικός κουπονιού έκπτωσης:
JOINUS21
τοποθέτησε τον παραπάνω κωδικό στο καλάθι σου (στο πεδίο κουπόνι και πάτα "εφαρμογή κουπονιού) και κέρδισε -4€ 
 

Ελπίζω να απολαύσετε την προσφορά και να μας γνωρίσετε μέσα από τα προϊόντα μας

Φιλικά....
Aromaholics.gr

CALL BACK FORM

Αν αυτή την στιγμή δεν βρίσκεστε σε αγοραστική διάθεση αλλά θα σας ενδιέφερε να σας καλέσουμε μέσα σε 24 ώρες για να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Η Aromaholics.gr ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει μελλοντικά το email σας για αποστολή προσφορών ή νέων διαγωνισμών ως προωθητικές ενέργειες. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και τηρούνται στο σύστημα μας με κωδικοποίηση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφείτε από την λίστα μας, θα μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί UNSUBSCRIBE που θα περιλαμβάνεται σε όλα τα email που θα σας αποστέλλουμε.

Αν ΔΕΝ επιθυμείτε να συμπληρώσετε το e-mail αφήστε το πεδίο κενό.

Εκτύπωση   Email