Τι θα έλεγες για ένα VIBER Video Shopping ?

Aromaholics παντού.

Το παν είναι ξέρεις να κάνεις την διαφορά. Ξέρουμε ότι το άρωμα θέλει κουβέντα, το άρωμα έχει και θέλει την επιρροή του, θέλει να αναγνωρίζεις προσωπικότητα και να μπορείς άφοβα να προτείνεις.

Έτσι λειτουργούμε στην Aromaholics Καλεσέ μας με Viber Video Call & θα το διαπιστώσεις

⚫ Πως θα κάνω Viber Video Call Shopping ?
Πάρα πάρα πολύ απλά. Αν έχεις εγκατεστημένο το Viber App στο κινητό σου απλά κάνεις ένα κλίκ πάνω στο viber call κουμπί που σε ακολουθεί πάντα κάτω δέξια στην ιστοσελίδα μας (ή στο banner που βρίσκεται στο κατω κάτω μέρος της στοσελίδας) και αμέσως κάνεις video-κλήση στην aromaholics.
 
⚫ Μπορώ να καλέσω και απο laptop ?
Φυσικά. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι να εγκαταστήσεις το viber στο laptop σου που μπορείς να το κατεβάσεις από ΕΔΩ
Αν ο υπολογιστή σας δεν είναι laptop αλλά επιτραπέζιος δεν θα το προτείναμε γιατί το ποιο πιθανό είναι να μην διαθέτετε κάμερα και μικρόφωνο που στις άλλες συσκευές είναι ενσωματωμένα
 
 
⚫ Καλώ αλλά δέν απαντάει κανείς ?
Μην σε ανησυχεί. Λογικά εξυπηρετούμε κάποια άλλη φίλη των αρωμάτων μας. Αφήστε μας ένα γραπτό μήνυμα με το πότε επιθυμείτε να σας καλέσουμε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.
 
⚫ Για τί αλλο μπορώ να καλέσω μέσο viber ?
Για ότι θέλεις. ο δίαυλος αυτός επικοινωνίας μπορεί να λειτουργήσει σαν να πέρναγες από το φυσικό μας κατάστημα και ήθελες να ρωτήσεις κάτι. Επίσης θα θέλαμε και τα σχόλια σας σχετικά με το πώς σας φάνηκαν τα αρώματά μας και φυσικά αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα διαδικτυακά. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι
 
γυναικεία Πυτζάμα καλοκαιρινή

Εκτύπωση   Email